ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

$1,000 δολάρια το VIP εισιτήριο στην End Of The Road περιοδεία των Kiss

Ο Gene Simmons δικαιολογεί το ποσό. Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι φανατικοί οπαδοί των Kiss, προκειμένου να δουν από προνομιακή θέση ζωντανά την αγαπημένη τους μπάντα. Η End Of The Road περιοδεία των βετεράνων rockers τα πάει περίφημα, έχοντας μέχρι στιγμής αποφέρει στο συγκρότημα…

Ο Gene Simmons δικαιολογεί το ποσό.

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι φανατικοί οπαδοί των Kiss, προκειμένου να δουν από προνομιακή θέση ζωντανά την αγαπημένη τους μπάντα.

Η End Of The Road περιοδεία των βετεράνων rockers τα πάει περίφημα, έχοντας μέχρι στιγμής αποφέρει στο συγκρότημα κοντά στα $60 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο αυτοί που θεωρούν εξωφρενικές τις τιμές των εισιτηρίων, διαμαρτυρόμενοι στους διοργανωτές αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και αν για ένα απλό εισιτήριο στην αρένα, η τιμή είναι αρκετά προσιτή -στα $25 δολάρια- δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα VIP πακέτα, τα οποία φτάνουν στα $1,000 δολάρια!

Ο Gene Simmons ωστόσο έχει διαφορετική άποψη. Μιλώντας για το θέμα στους Financial Times, υπεραμύνθηκε της τιμολογιακής πολιτικής του συγκροτήματος τονίζοντας: «Αν ζεις με την μητέρα σου, έχεις δουλειά και κάνεις μουσική για πλάκα, κάτι που είναι πολύ όμορφο, προφανώς και βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Το να πρέπει όμως να υποστηρίξεις μια τόσο μεγάλη παραγωγή, είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Και πρόσθεσε: «Εδώ θα δείτε ένα πραγματικά σπουδαίο show. Προφανώς αν στην σκηνή βγαίνει ένας τύπος με μια ακουστική κιθάρα, δεν μπορείς να χρεώσεις το ίδιο. Όμως οι Kiss δεν είναι αυτό. Έχουμε 60 άτομα στο crew μας, 20 φορτηγά, αμέτρητα λεωφορεία, ακόμα και ένα αεροπλάνο».

Σύμφωνα με το Billboard, κάθε συναυλία των Kiss μέχρι στιγμής έχει αποφέρει στο συγκρότημα $1 εκατομμύριο δολάρια, με εξαίρεση 3-4 shows.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top