ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 1% των Φινλανδών είδε ζωντανά τους Metallica την Τρίτη

55,000 fans των Αμερικανών στην συναυλία τους στην πόλη Hämeenlinna. Σε ακόμα ένα sold-out show τους, οι Metallica είδαν 55,000 Φινλανδούς να τους παρακολουθούν ζωντανά στην πόλη Hämeenlinna. Πρόκειται για το 1% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, με τους Αμερικανούς metallers να διαλύουν κάθε ρεκόρ προσέλευσης για ακόμα μια φορά.…

55,000 fans των Αμερικανών στην συναυλία τους στην πόλη Hämeenlinna.

Σε ακόμα ένα sold-out show τους, οι Metallica είδαν 55,000 Φινλανδούς να τους παρακολουθούν ζωντανά στην πόλη Hämeenlinna.

Πρόκειται για το 1% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, με τους Αμερικανούς metallers να διαλύουν κάθε ρεκόρ προσέλευσης για ακόμα μια φορά.

Το συγκρότημα μάλιστα δώρισε στον φιλανθρωπικό οργανισμό Hope Ry 55,000 ευρώ, ένα ευρώ για κάθε θεατή, πριν από την συναυλία. Ο οργανισμός στηρίζει οικογένειες και παιδιά που βρίσκονται στο όριο της φτώχιας.

Στο εθιμοτυπικό της υπόθεσης, ο μπασίστας Robert Trujillo και ο κιθαρίστας Kirk Hammett διασκεύασαν το Φινλανδικό τραγούδι «Kuuma Kesä» («Hot Summer»), των Popeda.

Οι Metallica έχουν δώσει περισσότερα από 130 shows για την προώθηση του τελευταίου τους album «Hardwired To… Self-Destruct».

Δείτε το video με το ευχαριστήριο μήνυμα των Metallica στους οπαδούς τους:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top