ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1000mods: Ακούστε το νέο τους τραγούδι «So Many Days»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Youth Of Dissent». Μετά το lead single «Pearl», οι 1000mods δίνουν ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Youth Of Dissent». Πρόκειται για το «So Many Days», το οποίο έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες. Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Youth Of Dissent».

Μετά το lead single «Pearl», οι 1000mods δίνουν ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Youth Of Dissent». Πρόκειται για το «So Many Days», το οποίο έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του θρύλου Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το «Ten» των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Το «Youth Of Dissent» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω της σελίδας της μπάντας στο Bandcamp.


Το tracklist του «Youth Of Dissent»:
01. Lucid
02. So Many Days
03. Warped
04. Dear Herculine
05. Less Is More
06. 21st Space Century
07. Pearl
08. Blister
09. Young
10. Dissent
11. Mirrors

1000MODS – YOUTH OF DISSENT

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top