ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1000Mods: Δείτε το lyric video του «Lucid»

Μέσα από το νέο album του συγκροτήματος «Youth Of Dissent». Οι 1000Mods κυκλοφόρησαν το νέο τους lyric video για το τραγούδι «Lucid», το οποίο βρίσκεται στο ολοκαίνουριο album «Youth Of Dissent». Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis,…

Μέσα από το νέο album του συγκροτήματος «Youth Of Dissent».

Οι 1000Mods κυκλοφόρησαν το νέο τους lyric video για το τραγούδι «Lucid», το οποίο βρίσκεται στο ολοκαίνουριο album «Youth Of Dissent».

Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του θρύλου Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το “Ten” των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top