ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1000mods: «Youth Of Dissent» ο τίτλος του νέου τους δίσκου

Ο τίτλος του τέταρτου studio album των Ελλήνων heavy rockers. Πριν από λίγα λεπτά, οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τίτλο του νέου τους album. Το «Youth Of Dissent» όπως θα τιτλοφορείται ο νέος δίσκος της μπάντας θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό…

Ο τίτλος του τέταρτου studio album των Ελλήνων heavy rockers.

Πριν από λίγα λεπτά, οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τίτλο του νέου τους album. Το «Youth Of Dissent» όπως θα τιτλοφορείται ο νέος δίσκος της μπάντας θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Οι 1000mods ηχογράφησαν τα νέα του τραγούδια στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Litho Studio (ιδιοκτησίας του Stone Gossard των Pearl Jam) και στο London Bridge Studio (εκεί όπου ηχογραφήθηκε το θρυλικό ντεμπούτο των Pearl Jam «Ten», το ντεμπούτο των Soundgarden αλλά και albums των Alice In Chains).

Το τελικό αποτέλεσμα φέρει την σφραγίδα του Matt Bayles, γνωστού από τις συνεργασίες του με τους Isis, Mastodon, Pearl Jam και άλλων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου album.

This is the Youth of Dissent!

Gepostet von 1000mods am Dienstag, 11. Februar 2020

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top