ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The 1975: Δύο μήνες πίσω ο νέος δίσκος των Άγγλων

Απρίλιο αντί Φεβρουάριο η κυκλοφορία του «Notes On A Conditional Form». Υπομονή δύο μήνες θα χρειαστεί να κάνουν οι fans των 1975, καθώς το νέο τους album πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο αντί τον Φεβρουάριο. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο frontman του συγκροτήματος Matt Healy. Με μήνυμα του…

Απρίλιο αντί Φεβρουάριο η κυκλοφορία του «Notes On A Conditional Form».

Υπομονή δύο μήνες θα χρειαστεί να κάνουν οι fans των 1975, καθώς το νέο τους album πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο αντί τον Φεβρουάριο. Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα ο frontman του συγκροτήματος Matt Healy.

Με μήνυμα του στο Instagram, ο Άγγλος τραγουδιστής είπε: «Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Καθυστερεί η κοπή του βινυλίου κάτι που σημαίνει ότι θα πάμε λίγο πίσω με την κυκλοφορία του δίσκου».

Ο Healy έχει δηλώσει περήφανος για το νέο υλικό του συγκροτήματος που θα διαδεχθεί το «A Brief Inquiry Into Online Relationships» του 2018.

Το νέο album των 1975 περιλαμβάνει 22 τραγούδια και ήδη έχουμε ακούσει το εναρκτήριο instrumental «The 1975», το «People» και το «Frail State Of Mind».

Δείτε την ανακοίνωση των 1975 στο Twitter:

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top