ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το 2022 η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne

Στο πλάνο και η βιογραφική ταινία του Ozzy. Το 2022, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne, No More Tours II, σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Sharon. Στο πλάνο ο νέος δίσκος καθώς και η βιογραφική ταινία για τον madman. Έπειτα από δύο αναβολές,…

Στο πλάνο και η βιογραφική ταινία του Ozzy.

Το 2022, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Ozzy Osbourne, No More Tours II, σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Sharon. Στο πλάνο ο νέος δίσκος καθώς και η βιογραφική ταινία για τον madman.

Έπειτα από δύο αναβολές, η πρώτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και η δεύτερη λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο Ozzy Osbourne αναμένεται να βγει στον δρόμο για μια τελευταία φορά το 2022. Η Sharon Osbourne σε συνέντευξη που έδωσε στο Planet Rock Radio αποκάλυψε την είδηση, λέγοντας πως οι περισσότερες μεγάλες περιοδείες έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την χρονιά:

«Όλοι ψάχνουν χώρους και ημερομηνίες για το 2022. Είναι τρελό. Πολύ δύσκολα πλέον βρίσκεις διαθεσιμότητα» λέει η Sharon, δίνοντας έτσι και πληροφορίες για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα.

Και πρόσθεσε: «Η περιοδεία έχει μετατεθεί για το 2022. Ελπίζουμε ότι τότε θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Κάνουμε τηλεοπτικές εμφανίσεις όπου μπορούμε και θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι να μπορεί ο κόσμος να δει ξανά τον Ozzy ζωντανά».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης της, η Sharon επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι ο θρυλικός τραγουδιστής βρίσκεται στο studio δουλεύοντας πάνω στο νέο του album, το οποίο θα διαδεχθεί το «Ordinary Man».

Η είδηση που βγήκε από την συνέντευξη της Sharon είναι ότι στο πλάνο βρίσκεται και η βιογραφική ταινία του Ozzy, κάτι για το οποίο μας είχε προιδεάσει και ο Jack Osbourne.

Οι νέες ημερομηνίες για την τελευταία όπως όλα δείχνουν περιοδεία του Ozzy αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top