ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

4 κλασικά album των Rush γίνονται παζλ

Η Zee Productions πρόκειται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι σε παζλ 500 κομματιών, τέσσερα κλασικά album των Rush. Τα παζλ των «Fly By Night», «A Farewell To Kings», «Moving Pictures» και «Permanent Waves» θα βγουν στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου ενώ θα η συσκευασία τους θα είναι ακριβώς όπως…

Η Zee Productions πρόκειται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι σε παζλ 500 κομματιών, τέσσερα κλασικά album των Rush.

Τα παζλ των «Fly By Night», «A Farewell To Kings», «Moving Pictures» και «Permanent Waves» θα βγουν στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου ενώ θα η συσκευασία τους θα είναι ακριβώς όπως το μέγεθος του βινυλίου έτσι ώστε να χωράνε άνετα σε κάθε δισκοθήκη.

Προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσα από το site www.plastichead.com

Οι τιμή τους είναι περίπου 20 ευρώ το album.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η ίδια εταιρία είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία παζλ για τα album των Metallica «Kill ‘Em All», «Ride The Lightning», «Master of Puppets» και «…And Justice for All».

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top