ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Abbey Road: Νέα διαγράμμιση στην πιο γνωστή διάβαση του κόσμου

Τα περιοριστικά μέτρα και η απομόνωση έδωσαν την ευκαιρία για έργα. Δημοτικά συνεργεία του Λονδίνου προχώρησαν σε εργασίες διαγράμμισης της περίφημης διάβασης έξω από τα Abbey Road studios, εκεί όπου οι Beatles ηχογράφησαν το κλασικό τους album το 1969. Δείτε live εικόνα από το σημείο. Τα περιοριστικά μέτρα και το…

Τα περιοριστικά μέτρα και η απομόνωση έδωσαν την ευκαιρία για έργα.

Δημοτικά συνεργεία του Λονδίνου προχώρησαν σε εργασίες διαγράμμισης της περίφημης διάβασης έξω από τα Abbey Road studios, εκεί όπου οι Beatles ηχογράφησαν το κλασικό τους album το 1969. Δείτε live εικόνα από το σημείο.

Τα περιοριστικά μέτρα και το lockdown που έχει επιβληθεί και στην Βρετανική πρωτεύουσα λόγω του COVID-19, έδωσαν την ευκαιρία στα συνεργεία για ένα μικρό… λίφτινγκ, στην πιο γνωστή διάβαση του κόσμου.

Ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία του Λονδίνου, με χιλιάδες φίλους των Σκαθαριών να το επισκέπτονται καθημερινά για φωτογραφίες, είναι πλέον άδειο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία για εργασίες.

Εδώ, μπορείτε να δείτε live εικόνα έξω από τα Abbey Road Studios, με την κίνηση να είναι ελάχιστη.

Το διάσημο εξώφυλλο των Beatles για το «Abbey Road» επανασχεδιάστηκε πρόσφατα με σκοπό να τονιστεί η ανάγκη τήρηση των μέτρων προφύλαξης απέναντι στον κορωνοϊό.

Latest from CULTURE

Go to Top