ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

AC/DC: 25 φορές πλατινένιο το «Back In Black»

Συνεχίζει να συγκινεί ο κλασικός δίσκος των Αυστραλών. Η συζήτηση σχετικά με το μέλλον των AC/DC έχει φουντώσει για τα καλά μετά και τις αποκαλύψεις περί επανασύνδεσης της μπάντας με τους Brian Johnson και Phil Rudd. Το ενδιαφέρον του κοινού για τους βετεράνους Αυστραλούς rockers παραμένει πάντως ζωηρό, με το…

Συνεχίζει να συγκινεί ο κλασικός δίσκος των Αυστραλών.

Η συζήτηση σχετικά με το μέλλον των AC/DC έχει φουντώσει για τα καλά μετά και τις αποκαλύψεις περί επανασύνδεσης της μπάντας με τους Brian Johnson και Phil Rudd.

Το ενδιαφέρον του κοινού για τους βετεράνους Αυστραλούς rockers παραμένει πάντως ζωηρό, με το κλασικό album «Back In Black» να γίνεται πλέον 25 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Το «Back In Black» κυκλοφόρησε το 1980 και ήταν το πρώτο του συγκροτήματος με τον Brian Johnson πίσω από το μικρόφωνο, μετά τον θάνατο του Bon Scott.

Ο δίσκος έγινε σχεδόν αμέσως επιτυχία καθώς μέσα σε μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του έγινε χρυσός και στη συνέχεια πλατινένιος. Τον Οκτώβριο του 1984 ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ τον Ιούνιο του 2004 έγινε 20 φορές πλατινένιος.

Και τα ρεκόρ συνεχίζονται…

Latest from IN FOCUS

Go to Top