ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

AC/DC: Όλες οι πληροφορίες για το «POWER/UP»

«POWER/UP»: Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του νέου album. Έχοντας δώσει στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single «Shot In The Dark», οι AC/DC όπως ήταν φυσικό αποκάλυψαν και τις πληροφορίες της κυκλοφορίας του νέου τους, 17ου, album με τίτλο «POWER/UP». Η επιστροφή των rock n roll θρύλων θα πραγματοποιηθεί στις 13…

«POWER/UP»: Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του νέου album.

Έχοντας δώσει στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single «Shot In The Dark», οι AC/DC όπως ήταν φυσικό αποκάλυψαν και τις πληροφορίες της κυκλοφορίας του νέου τους, 17ου, album με τίτλο «POWER/UP».

Η επιστροφή των rock n roll θρύλων θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου, με τις προ-παραγγελίες του δίσκου να έχουν ήδη αρχίσει στην επίσημη ιστοσελίδα των AC/DC.

Πίσω από την κονσόλα για το νέο studio album έκατσε ο Brendan O’ Brien, ο οποίος είχε συνεργαστεί με το συγκρότημα τόσο στο διπλά πλατινένιο «Black Ice» του 2008 όσο και στο τελευταίο album των βετεράνων rockers, «Rock Or Bust», το 2014. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν όπως είναι ήδη γνωστό στο Βανκούβερ του Καναδά, με ηχολήπτη τον Mike Fraser, ο οποίος δήλωσε ότι ο Angus Young δούλεψε πάνω σε ιδέες και riffs που είχε «στο συρτάρι του» εδώ και πολλά χρόνια.

Για το «Shot In The Dark» ο Angus Young είπε: «Χάρηκα όταν η δισκογραφική μας άκουσε το κομμάτι και αποφάσισε ότι θα ήταν το πρώτο που έπρεπε να ακούσει ο κόσμος μέσα από το album».

Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα φυσικά formats, με το limited edition box set ωστόσο να ξεχωρίζει. Ένα κουμπί στο κέντρο του κουτιού θα φωτίζει το λογότυπο των AC/DC ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει και το 20σέλιδο booklet.

Το tracklist του «POWER/UP»:
01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch’s Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

AC/DC - POWER UP
AC/DC – POWER UP

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top