ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

AC/DC: Πρεμιέρα για το video clip του «Shot In The Dark»

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Power Up». Οι AC/DC έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Shot In The Dark», πρώτου single μέσα από το επερχόμενο album «Power Up». Στις 13 Νοεμβρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος. Έχοντας ήδη δώσει το κομμάτι σε όλες τις ψηφιακές…

Στις 13 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του «Power Up».

Οι AC/DC έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Shot In The Dark», πρώτου single μέσα από το επερχόμενο album «Power Up». Στις 13 Νοεμβρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος.

Έχοντας ήδη δώσει το κομμάτι σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και φυσικά έχοντας αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του «Power Up», οι AC/DC παραμένουν στην επικαιρότητα με το video clip του νέου τους single.

Οι AC/DC συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη David Mallet, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλά από τα διασημότερα video clips των βετεράνων rockers. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1986 με το video του «You Shook Me All Night Long» και συνεχίστηκε με τα «Who Made Who», «Heatseaker», «That’s The Way I Wanna Rock ‘N’ Roll», «Thunderstruck», «Moneytalks», «Are You Ready?», «Big Gun», «Cover You In Oil», «Hard As A Rock» και «Hail Caesar». Το συγκρότημα αποφάσισε για κάποια χρόνια να δουλέψει με διαφορετικούς σκηνοθέτες, μέχρι να καταλήξει και πάλι στον Mallet το 2008 για το «Rock ‘N’ Roll Train» αλλά και τα «Anything Goes», «Shoot To Thrill», την live εκτέλεση του «Highway To Hell», «Play Ball», «Rock Or Bust» και «Rock the Blues Away».

Δείτε το νέο video clip των AC/DC:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top