ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

AC/DC: Στην δημοσιότητα το δεύτερο video για τα 40 χρόνια του «Back In Black»

Αφιερωμένο στο κλασικό «Hells Bells». Την περασμένη εβδομάδα οι AC/DC έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο video για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού τους album «Back In Black». Σήμερα, οι Αυστραλοί rock θρύλοι δίνουν συνέχεια με το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο video, το συγκρότημα αναφέρθηκε στο «You Shook…

Αφιερωμένο στο κλασικό «Hells Bells».

Την περασμένη εβδομάδα οι AC/DC έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο video για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού τους album «Back In Black». Σήμερα, οι Αυστραλοί rock θρύλοι δίνουν συνέχεια με το δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο video, το συγκρότημα αναφέρθηκε στο «You Shook Me All Night Long», ενώ σε αυτό το δεύτερο μέρος, σειρά παίρνει ένα από τα πιο κλασικά τραγούδια στο album, αλλά και στον κατάλογο των AC/DC, το «Hells Bells».

Στο clip συζητούν οι Angus Young, Brian Johnson και Malcolm Young για το πως έγραψαν το κομμάτι και συνεργάστηκαν με τον παραγωγό Mutt Lange, στα Compass Point Studios στις Μπαχάμες, την άνοιξη του 1980.

«Η καμπάνα και το riff που ακούστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»… έτσι περιγράφεται η εισαγωγή του τραγουδιού στην επίσημη σελίδα των AC/DC στο Facebook.

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την κυκλοφορία του μνημειώδους album, οι AC/DC έχουν ζητήσει από τους fans να ανεβάσουν στο διαδίκτυο «τις δικές τους ιστορίες από τον δίσκο», χρησιμοποιώντας το hashtag #backinblack40.

Όλα αυτά, την στιγμή που το συγκρότημα ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν ακόμα έναν δίσκο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top