ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

AC/DC: Το τρίτο video για τα 40 χρόνια του «Back In Black»

Αφιερωμένο στο ομότιτλο τραγούδι του κλασικού album. Οι AC/DC δίνουν συνέχεια στα videos για την δημιουργία του κλασικού τους album «Back In Black». Δείτε όσα λέει το συγκρότημα για το θρυλικό ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. Μετά τα videos για τα «You Shook Me All Night Long» και «Hells Bells», οι…

Αφιερωμένο στο ομότιτλο τραγούδι του κλασικού album.

Οι AC/DC δίνουν συνέχεια στα videos για την δημιουργία του κλασικού τους album «Back In Black». Δείτε όσα λέει το συγκρότημα για το θρυλικό ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Μετά τα videos για τα «You Shook Me All Night Long» και «Hells Bells», οι AC/DC κυκλοφόρησαν το τρίτο «επετειακό» clip που είναι αφιερωμένο στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Το κλασικό πλέον album συνεχίζει να συγκινεί τους rock fans. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έφτασε σε πωλήσεις τις 25 εκατομμύρια κόπιες, μονάχα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο δίσκος έγινε χρυσός τον Οκτώβριο του 1980 και μέχρι το 2007 είχε γίνει 22 φορές πλατινένιος! Η RIAA (Recording Industry Association of America), τοποθετεί το «Back In Black» ως το τέταρτο πιο επιτυχημένο studio album όλων των εποχών.

Το «Back In Black» κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 1980 και ήταν το πρώτο με τον Brian Johnson πίσω από το μικρόφωνο. Την παραγωγή του album έκανε ο Robert «Mutt» Lange, ο οποίος είχε δουλέψει με τους Def Leppard, Foreigner, The Cars και Bryan Adams.

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την κυκλοφορία του μνημειώδους album, οι AC/DC έχουν ζητήσει από τους fans να ανεβάσουν στο διαδίκτυο «τις δικές τους ιστορίες από τον δίσκο», χρησιμοποιώντας το hashtag #backinblack40.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top