ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Aerosmith ή AC/DC στον γάμο του Sergio Ramos της Ρέαλ Μαδρίτης;

Σύμφωνα με το AS.com, οι Aerosmith ή οι AC/DC αναμένεται να εμφανιστούν στο γάμο του Sergio Ramos και της Pilar Rubio που θα γίνει στις 15 Ιουνίου στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και το μοντέλο φημολογείται ότι διαπραγματεύονται και με τα δυο συγκροτήματα τους τελευταίους μήνες,…

Σύμφωνα με το AS.com, οι Aerosmith ή οι AC/DC αναμένεται να εμφανιστούν στο γάμο του Sergio Ramos και της Pilar Rubio που θα γίνει στις 15 Ιουνίου στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και το μοντέλο φημολογείται ότι διαπραγματεύονται και με τα δυο συγκροτήματα τους τελευταίους μήνες, με τους Aerosmith να είναι πιθανότερο να παίξουν στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αγρόκτημα του Ramos.

Ο Ramos και η Rubio εμφανίστηκαν πρόσφατα στο ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «El Hormiguero», όπου αποκάλυψαν ότι ο γάμος τους θα είναι ένα ιδιαίτερα ιδιωτικό γεγονός. «Οι φιλοξενούμενοι θα αφήσουν τα τηλέφωνα και τις κάμερές τους από τη στιγμή που θα μπουν στο αγρόκτημα ώστε να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γεγονός», ανέφεραν.

Latest from IN FOCUS

Go to Top