Ο κιθαρίστας των Aerosmith Brad Whitford αποκάλυψε στο Billboard Argentina πως  η μπάντα πρόσφατα μπήκε σε studio του Λονδίνου για να ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι!

Αυτό θα είναι το πρώτο κομμάτι που ηχογράφησαν οι βετεράνοι rockers μετά το album «Music From Another Dimension!» τους το 2012.

Ο Whitford πρόσθεσε πως το συγκρότημα δουλεύει πάνω σε ιδέες του κιθαρίστα Joe Perry, προσθέτοντας πως η μπάντα έκανε τα πάντα όπως παλιά… «Είναι πολύ rock n roll» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Τονίζοντας πως πλέον δεν υπάρχει λόγος για ένα full-length album, λόγω της κατάστασης στη μουσική βιομηχανία, ο Whitford δήλωσε πως ελπίζει οι Aerosmith να κυκλοφορούν αραιά και που κομμάτια:

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα πλέον διαφορετικά. Ίσως να πρέπει να γράφουμε ένα κομμάτι και να το διαθέτουμε ψηφιακά. Η μουσική βιομηχανία είναι πλέον ένας άλλος κόσμος από αυτόν που ξέραμε» είπε.

Ο Whitford μίλησε επίσης και για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Aerosmith λέγοντας πως αυτή ενδεχομένως θα κρατήσει αρκετά χρόνια: «Ελπίζω να βρισκόμαστε στον δρόμο για πέντε χρόνια. Θα παίξουμε μέχρι να μην αντέχουμε άλλο».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST