ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αυθεντικοί Bon Jovi επανασυνδέονται για το Rock N Roll Hall Of Fame

Παρόντες οι Richie Sambora και Alec John Such. Το αυθεντικό line-up των Bon Jovi πρόκειται να επανασυνδεθεί, με αφορμή την ένταξη της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame τον ερχόμενο Απρίλη. Η μπάντα θα εμφανιστεί στην εκδήλωση με τον μπασίστα Alec John Such, ο οποίος αποχώρησε από το…

Παρόντες οι Richie Sambora και Alec John Such.

Το αυθεντικό line-up των Bon Jovi πρόκειται να επανασυνδεθεί, με αφορμή την ένταξη της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame τον ερχόμενο Απρίλη.

Η μπάντα θα εμφανιστεί στην εκδήλωση με τον μπασίστα Alec John Such, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα το 1993, αλλά και με τον κιθαρίστα Richie Sambora, ο οποίος έφυγε το 2013. Τα δύο ιστορικά μέλη θα παίξουν ξανά μετά από χρόνια στο πλευρό των Jon Bon Jovi, Tico Torres και David Bryan.

Οι Bon Jovi σύμφωνα με δηλώσεις μελών της μπάντας θα παίξουν «δύο ή τρία κομμάτια ζωντανά».

Μιλώντας στο Billboard, ο drummer Tico Torres τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι μαζί και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε και πάλι μαζί».

Η 33η τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2018 στο Cleveland του Ohio.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top