Αυτός είναι ο rapper που υπέγραψε η Third Man Records του Jack White

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 05, 2018, 10:25 πμ
21 secs

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η δισκογραφική εταιρία του Jack White, Third Man Records, αποκάλυψε πως θα υπογράψει τον πρώτο rap καλλιτέχνη στο ρόστερ της.

Πρόκειται για τον Νέο-Υορκέζο rapper SHIRT, του οποίου το ντεμπούτο με τίτλο «Pure Beauty» θα βγει στην αγορά στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ θα υπάρχει και μια limited edition έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στις 23 του ίδιου μήνα.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον SHIRT με το video clip του νέου του τραγουδιού «Flight Home», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο.

Αν και ο SHIRT είναι ο πρώτος rapper που υπογράφει η Third Man Records, στο παρελθόν η εταιρία έχει συνεργαστεί με τους hip-hop καλλιτέχνες Insane Clown Pose και Black Milk. Άλλωστε, ο Jack White έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως η εταιρία του κοιτάζει και προς άλλα είδη μουσικής.

Τον Φεβρουάριο του 2017, ένα ακόμα όραμα του Jack White έλαβε σάρκα και οστά μέσω της Third Man Records, με το νέο εργοστάσιο βινυλίων να ανοίγει τις πόρτες του.

Το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να «κόβει» 5,000 βινύλια σε κάθε βάρδια, τόσο για λογαριασμό της εταιρίας όσο και για άλλες μικρές ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε δεκάδες μουσικούς και συγκροτήματα να κάνουν γνωστές τις δουλειές τους στο ευρύ κοινό.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST