ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Άγγλος ταχυδρόμος μοιράζει την αλληλογραφία ως… Gene Simmons

Είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος fan των Kiss στο Νησί. Ένας ταχυδρόμος στο Isle Of Sheppey του Kent, μοιράζει την αλληλογραφία ντυμένος ως Gene Simmons, προσφέροντας απλόχερα χαμόγελα εν μέσω πανδημίας. «Είμαι fan των Kiss από όταν γεννήθηκα» λέει ο ταχυδρόμος. Το όνομα του Gary Underdown δεν είχε ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα…

Είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος fan των Kiss στο Νησί.

Ένας ταχυδρόμος στο Isle Of Sheppey του Kent, μοιράζει την αλληλογραφία ντυμένος ως Gene Simmons, προσφέροντας απλόχερα χαμόγελα εν μέσω πανδημίας. «Είμαι fan των Kiss από όταν γεννήθηκα» λέει ο ταχυδρόμος.

Το όνομα του Gary Underdown δεν είχε ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα στενά όρια του Isle Of Sheppey, ενός νησιού στην βόρεια πλευρά του Kent στην Αγγλία. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, ο βρετανός κρατικός υπάλληλος έχει γίνει viral στους rock κύκλους που ασχολούνται με τους Kiss.

Ο λόγος είναι πως ο Underdown εδώ και μερικές ημέρες μοιράζει την αλληλογραφία στην περιοχή ντυμένος ως… Gene Simmons. Ο super fan των Kiss υποστηρίζει πως με τον τρόπο αυτό ανεβάζει το ηθικό των κατοίκων της περιοχής εν μέσω πανδημίας, με τα κατορθώματα του να φτάνουν μέχρι και το ίδιο το group, με τον ίδιο τον Simmons να μην κρύβει την έκπληξή του στο Twitter:

Σύμφωνα με το Kent Online, ο Underdown εκτελεί τα χρέη του ταχυδρόμου ως Gene Simmons εδώ και μερικές ημέρες. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι fan των Kiss από όταν βγήκα από την κοιλιά της μάνας μου».

Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου; Ο Underdown λέει: «Αρέσει σε πάρα πολλούς. Μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Με όλο αυτό που γίνεται με την πανδημία, είναι ένας τρόπος να τους διασκεδάσω».

Όσο για το εάν σκέφτεται να υιοθετήσει όλο το look των Αμερικανών rockers: «Δεν θα μπορούσα με τίποτα να καλύψω τις αποστάσεις φορώντας την πανοπλία και τις μπότες του «Destroyer», αλλά έχω ένα ζευγάρι».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top