ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα ένα νέο κομμάτι από τους The Last Drive

Ακούστε το «Always The Sun». Οι The Last Drive, λίγες μέρες πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους ομότιτλου album, έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα κομμάτι μέσα από το album. Πρόκειται για το «Always The Sun», το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το album ηχογραφήθηκε στο…

Ακούστε το «Always The Sun».

Οι The Last Drive, λίγες μέρες πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους ομότιτλου album, έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα κομμάτι μέσα από το album.

Πρόκειται για το «Always The Sun», το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το album ηχογραφήθηκε στο στούντιο New Fab Liquid έπειτα από μία περίοδο προπαραγωγής στο Urban Studio. Την παραγωγή υπογράφουν ο στενός συνεργάτης της μπάντας Jim Spliff και ο Νίκος Αγγλούπας a.k.a. Otommo, που υπήρξε και ο ηχολήπτης του δίσκου. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες της μπάντας όπως ο Φώτης Σιώτας στο βιολί, Costas C. a.k.a. Digital Alkemist στα κρουστά, Μόνο Kaktos στα κρουστά-φωνητικά και ο Stavros X στα φωνητικά.

Ο δίσκος κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 20 Απριλίου. Μια μέρα πριν, ο δίσκος του συγκροτήματος θα παίζεται από το απόγευμα σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.

Η επίσημη ζωντανή παρουσίαση του δίσκου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στο Fuzz Club.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top