ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμα ένα single μέσα από το νέο album των Flaming Lips

Δείτε το video clip του «Dinosaurs On The Mountain». Οι Flaming Lips δημοσιοποίησαν το video clip του νέου τους single «Dinosaurs On The Mountain», μέσα από το επερχόμενο album τους «American Head». Στις 11 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου album. Μετά τα «My Religion Is You» και «Flowers Of Neptune…

Δείτε το video clip του «Dinosaurs On The Mountain».

Οι Flaming Lips δημοσιοποίησαν το video clip του νέου τους single «Dinosaurs On The Mountain», μέσα από το επερχόμενο album τους «American Head». Στις 11 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου album.

Μετά τα «My Religion Is You» και «Flowers Of Neptune 6» ήρθε η σειρά του «Dinosaurs On The Mountain», με τον τραγουδιστή Wayne Coyne να δηλώνει: «Αν και έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Oklahoma, ποτέ δεν θεώρησα τους Flaming Lips ως μια μπάντα καθαρά αμερικάνικη μπάντα. Ακούγαμε περισσότερο Beatles και αυτό νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα».

Και πρόσθεσε: «Αν σκεφτόμασταν συγκροτήματα από τις ΗΠΑ, θα έλεγα ότι είμαστε περισσότερο κοντά στους Grateful Dead. Αυτό το vibe προσπαθούμε να περάσουμε στα albums μας».

Ο νέος δίσκος των Flaming Lips θα κυκλοφορήσει από την Bella Union στις 11 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει 13 συνθέσεις.

Οι Flaming Lips κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2019 το 15ο album τους «King’s Mouth», ενώ φέτος σε συνεργασία με το ντουέτο Deap Valy κυκλοφόρησαν το album συνεργασίας «Dead Lips».

Το tracklist του «American Head»:
01. Will You Return/When You Come Down
02. Watching The Lightbugs Glow
03. Flowers Of Neptune 6
04. Dinosaurs On The Mountain
05. At The Movies On Quaaludes
06. Mother I’ve Taken LSD
07. Brother Eye
08. You n Me Sellin’ Weed
09. Mother Don’t Be Sad
10. When We Die When We’re High
11. Assassins Of Youth
12. God And The Policeman (feat. Kacey Musgraves)
13. My Religion Is You

THE FLAMING LIPS – AMERICAN HEAD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top