ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο κομμάτι των 1000mods «Loose»

Οι 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα για online streaming το νέο τους κομμάτι με τίτλο «Loose», το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το «Loose» βρίσκεται στο τρίτο full-length album των Ελλήνων heavy rockers «Repeated Exposure To… » που θα κυκλοφορήσει σε CD και ψηφιακά στις 26 Σεπτεμβρίου και σε βινύλιο…

Οι 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα για online streaming το νέο τους κομμάτι με τίτλο «Loose», το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το «Loose» βρίσκεται στο τρίτο full-length album των Ελλήνων heavy rockers «Repeated Exposure To… » που θα κυκλοφορήσει σε CD και ψηφιακά στις 26 Σεπτεμβρίου και σε βινύλιο στις 31 Οκτωβρίου.

Την παραγωγή του album επιμελήθηκε το ίδιο το σχήμα, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη, ενώ το εξώφυλλο είναι μία φωτογραφία του Άρη Παναγόπουλου σε επιμέλεια της Fuzz Ink.

Θυμίζουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πανευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, μαζί με τους Monkey3 και Moaning Cities, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει και συμμετοχές στα Up in Smoke Indoor Festival In Z7 (Ελβετία), Desertfest Belgium και Keep it Low Festival (Γερμανία) όπως και εμφανίσεις σε κάποια από τα σημαντικότερα venues της κεντρικής Ευρώπης.

Η αμέσως επόμενη εμφάνιση των 1000mods επί Ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Desertfest Athens.

Το tracklist του «Repeated Exposure To… «:

01.    Above 179
02.    Loose
03.    Electric Carve
04.    The Son
05.    A.W
06.    On A Stone
07.    Groundhog Day
08.    Into The Spell

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top