ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Manic Street Preachers

Πρεμιέρα για το video clip του «Distant Colours». Μετά το «International Blue», οι Manic Street Preachers έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα video clip μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Resistance Is Futile». Πρόκειται για το clip του τραγουδιού «Distant Colours», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ο νέος…

Πρεμιέρα για το video clip του «Distant Colours».

Μετά το «International Blue», οι Manic Street Preachers έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα video clip μέσα από το επερχόμενο studio album τους «Resistance Is Futile».

Πρόκειται για το clip του τραγουδιού «Distant Colours», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο νέος δίσκος των Βρετανών θα κυκλοφορήσει από την Sony/BMG στις 13 Απριλίου.

Αν και αρχικά οι Manic Street Preachers είχαν δηλώσει πως ενδεχομένως να μη κυκλοφορήσουν ξανά έναν νέο δίσκο, τα πράγματα άλλαξαν και μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν τα νέα τους τραγούδια. Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα, θέλοντας να δώσουν το στίγμα του album αναφέρουν: «Ο δίσκος έχει ως κεντρικό θέμα την απώλεια και τις ξεχασμένες μνήμες. Πρόκειται για ένα πολύ μελωδικό album, το οποίο δουλέψαμε αρκετά το τελευταίο διάστημα».

Το tracklist του «Resistance Is Futile»:
01. People Give In
02. International Blue
03. Distant Colours
04. Vivian
05. Dylan & Caitlin
06. Liverpool Revisited
07. Sequels Of Forgotten Wars
08. Hold Me Like A Heaven
09. In Eternity
10. Broken Algorithms
11. A Song For The Sadness
12. The Left Behind

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top