ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε τρία ακυκλοφόρητα B-Sides από τους Tame Impala

Μέσα από την επανακυκλοφορία του «Currents». Οι Tame Impala έδωσαν στη δημοσιότητα τρία νέα B-Sides που βρίσκονται στην επανακυκλοφορία του τελευταίου album της μπάντας «Currents». Πρόκειται για τα κομμάτια «List Of People (To Try And Forget About)», «Powerlines» και «Taxi’s Here», τα οποία και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify παρακάτω.…

Μέσα από την επανακυκλοφορία του «Currents».

Οι Tame Impala έδωσαν στη δημοσιότητα τρία νέα B-Sides που βρίσκονται στην επανακυκλοφορία του τελευταίου album της μπάντας «Currents».

Πρόκειται για τα κομμάτια «List Of People (To Try And Forget About)», «Powerlines» και «Taxi’s Here», τα οποία και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify παρακάτω.

Ο frontman του συγκροτήματος Kevin Parker είπε πως έγραψε το «List Of People» στο διάστημα που μεσολάβησε από την κυκλοφορία του «Lonerism» το 2012 μέχρι και τις ηχογραφήσεις του «Currents».

Η deluxe επανακυκλοφορία του «Currents», για την οποία σας ενημερώσαμε αναλυτικά εδώ, είναι διαθέσιμη από σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top