ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο project από τον John Frusciante των Red Hot Chili Peppers

Στο γνωστό του acid house ύφος το «Look Down, See Us». Ο John Frusciante των Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησε ένα νέο project με τίτλο «Look Down, See Us», στο γνωστό acid house στιλ που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία projects που…

Στο γνωστό του acid house ύφος το «Look Down, See Us».

Ο John Frusciante των Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησε ένα νέο project με τίτλο «Look Down, See Us», στο γνωστό acid house στιλ που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία projects που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.

Ο Frusciante μπορεί να επέστρεψε στους Red Hot Chili Peppers έπειτα από δέκα χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει πίσω τις solo δουλειές του. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Trickfinger έδωσε στην δημοσιότητα τα νέα του acid house τραγούδια τα οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το «Look Down, See Us», είναι το πρώτο από τα τρία projects που θα κυκλοφορήσει ο κιθαρίστας μέσα στο 2020. Στις 3 Ιουνίου θα ακολουθήσει το «She Smiles Because She Presses The Button», ενώ το τρίτο μέρος θα έρθει αργότερα μέσα στην χρονιά.

Latest from TOP STORIES

Go to Top