ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single της Lana Del Rey «Let Me Love You Like A Woman»

Μέσα από το επερχόμενο album «Chemtrails Over The County Club». Η Lana Del Rey έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το νέο της single «Let Me Love You Like A Woman», μέσα από το επερχόμενο album της «Chemtrails Over The Country Club». Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της Αμερικανίδας τραγουδίστριας μετά το…

Μέσα από το επερχόμενο album «Chemtrails Over The County Club».

Η Lana Del Rey έδωσε επιτέλους στην δημοσιότητα το νέο της single «Let Me Love You Like A Woman», μέσα από το επερχόμενο album της «Chemtrails Over The Country Club».

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της Αμερικανίδας τραγουδίστριας μετά το 2018 και το καταπληκτικό τελευταίο της album «Norman Fucking Rockwell!».

Ακούστε το:

Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν το «Chemtrails Over The Country Club» να κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου, όμως πιθανότατα λόγω και της πανδημίας του Covid-19, τα σχέδια της τραγουδίστριας άλλαξαν. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η συνεργασία της Del Rey με τον Jack Antonoff, με τον οποίο δημιούργησαν το «Norman Fucking Rockwell!» αλλά και το audiobook Violet Backwards Over The Grass, το οποίο περιλαμβάνει ποιήματα και διηγήσεις.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της album, η Lana Del Rey συνεργάστηκε με την Miley Cyrus και την Ariana Grande για το νέο κομμάτι «Don’t Call Me Angel», ενώ μεταξύ άλλων διασκεύασε και τα «For Free» της Joni Mitchell και «Don’t Think Twice» του Bob Dylan.

Τον Αύγουστο ακούσαμε μέσω Instagram και ένα δείγμα από το νέο κομμάτι «Tulsa Freak Jesus».

Τον περασμένο Απρίλιο, το «Born To Die» βγήκε από τα Billboard Charts 200 για πρώτη φορά έπειτα από 349 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας. Αντίστοιχο ρεκόρ παρουσίας έχουν πετύχει μέχρι τώρα μόνο δύο γυναίκες, η Carole King με το «Tapestry» το 1971 και η Adele με το «21» το 2011.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Chemtrails Over The Country Club» αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τον δίσκο πιθανότατα να κυκλοφορεί στις αρχές του 2021.

Latest from TOP STORIES

Go to Top