ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Cranberries «All Over Now»

Πρώτο τραγούδι μέσα από το κύκνειο άσμα τους «In The End». Οι Cranberries έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «All Over Now», μέσα από το επερχόμενο τελευταίο τους studio album «In The End». Το κομμάτι κυκλοφόρησε έναν ακριβώς χρόνο μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Dolores O’Riordan, η…

Πρώτο τραγούδι μέσα από το κύκνειο άσμα τους «In The End».

Οι Cranberries έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «All Over Now», μέσα από το επερχόμενο τελευταίο τους studio album «In The End».

Το κομμάτι κυκλοφόρησε έναν ακριβώς χρόνο μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος, Dolores O’Riordan, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 ετών στις 15 Ιανουαρίου 2018.

Το συγκρότημα αποφάσισε να ολοκληρώσει τον δίσκο που ξεκίνησε να γράφει με την O’Riordan, έχοντας μάλιστα ολοκληρώσει 11 νέα κομμάτια για το album.

Το «In The End» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 24 Απριλίου με παραγωγό τον Stephen Street, ο οποίος έχει δουλέψει σε τέσσερα από τα προηγούμενα albums του συγκροτήματος.

Ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Cranberries Noel Hogan είπε: «Η προοπτική του να κυκλοφορήσουμε ένα νέο album μας γεμίζει με χαρά. Κάθε μέρα όμως που αφήναμε τα όργανα μας μετά τις ηχογραφήσεις, σκεφτόμασταν ότι ο Dolores δεν θα είναι μαζί μας».

Και ολοκλήρωσε: «Η Dolores ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το νέο υλικό. Είμαι σίγουρος πως από εκεί που βρίσκεται σήμερα αισθάνεται πολύ χαρούμενη με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του δίσκου».

Το tracklist του «In The End»:
01. All Over Now
02. Lost
03. Wake Me When It’s Over
04. A Place I Know
05. Catch Me If You Can
06. Got It
07. Illusion
08. Crazy Heart
09. Summer Song
10. The Pressure
11. In The End

https://www.youtube.com/watch?v=gSC2upiyRlQ

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top