ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Gone Is Gone «Death Of A Dream»

Στις 4 Δεκεμβρίου ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος. Πρεμιέρα έκανε το νέο video clip των Gone Is Gone για το κομμάτι «Death Of A Dream». Στις 4 Δεκεμβρίου ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος «If Everything Happens For A Reason… Then Nothing Really Matters At All». Από τον δίσκο έχουμε ακούσει…

Στις 4 Δεκεμβρίου ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος.

Πρεμιέρα έκανε το νέο video clip των Gone Is Gone για το κομμάτι «Death Of A Dream». Στις 4 Δεκεμβρίου ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος «If Everything Happens For A Reason… Then Nothing Really Matters At All».

Από τον δίσκο έχουμε ακούσει ήδη τα «No One Ever Walked On Water», «Everything Is Wonderfall» και «Sometimes I Feel».

Το supergroup που αποτελείται από τους Troy Van Leeuwen των Queens Of The Stone Age, Troy Sanders των Mastodon, Tony Hajjar των At The Drive-In και τον Mike Zarin, δούλεψε αρκετά το διάστημα των περιοριστικών μέτρων, με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τους δημιουργούς.

Δείτε το video του «Death Of A Dream»:

Την παραγωγή του δίσκου έχουν κάνει οι Hajjar και Van Leeuwen, με το συγκρότημα να δουλεύει πάνω σε ιδέες των τελευταίων τριών ετών.

Μιλώντας για τον δίσκο ο πρώτος τόνισε: «Είχα αρκετές ιδέες για το συγκεκριμένο album. Πρόθεση μου ήταν να δημιουργήσω ένα album που θα ταιριάζει σε όλους μας στο group αλλά και θα έχει έντονο το live συναίσθημα. Νομίζω πως τελικά το πετύχαμε… πιεστήκαμε αλλά τα καταφέραμε να εκφραστούμε και να πιέσουμε τους εαυτούς μας».

Ο Troy Sanders των Mastodon πρόσθεσε: «Είναι η πιο δυνατή στιγμή μας. Σαν μουσικοί αναζητάμε τρόπους έκφρασης και αυτός ο δίσκος στα μάτια και τα αυτιά μου το έχει πετύχει».

Το ντεμπούτο των Gone Is Gone με τίτλο «Echolocation» κυκλοφόρησε το 2017.

Το tracklist του «If Everything Happens For A Reason… Then Nothing Really Matters At All»:
01. Resfeber
02. Say Nothing
03. Everything Is Wonderfall
04. Wings Of Hope
05. Sometimes I Feel
06. No One Ever Walked On Water
07. Death Of A Dream
08. Crimson, Chaos And You
09. Breaks
10. Payoff
11. Force Of Feather
12. Dirge For Delusions

GONE IS GONE - IF EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON... THEN NOTHING REALLY MATTERS AT ALL
GONE IS GONE – IF EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON… THEN NOTHING REALLY MATTERS AT ALL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top