ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Killers «My Own Soul’s Warning»

Μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single τους «My Own Soul’s Warning», μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Αναμένεται η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 29 του περασμένου…

Μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage».

Οι Killers έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο single τους «My Own Soul’s Warning», μέσα από το επερχόμενο album τους «Imploding The Mirage». Αναμένεται η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 29 του περασμένου μήνα, όμως η πανδημία πήγε πίσω τα σχέδια. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα, με όλες τις συναυλίες του συγκροτήματος να έχουν προγραμματιστεί εκ νέου για το 2021.

Το «My Own Soul’s Warning» είναι το τρίτο single που ακούμε από τον δίσκο μετά τα «Caution» και «Fire In Bone» που ακούσαμε νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

THE KILLERS – IMPLODING THE MIRAGE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top