ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Pineapple Thief «Versions Of The Truth»

Δεύτερο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album των Βρετανών. Οι Pineapple Thief έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Versions Of The Truth». Στις 4 Σεπτεμβρίου μέσω της Kscope η κυκλοφορία του ομότιτλου album. Μετά το «Demons», οι Pineapple Thief κυκλοφόρησαν το δεύτερο δείγμα μέσα από…

Δεύτερο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album των Βρετανών.

Οι Pineapple Thief έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Versions Of The Truth». Στις 4 Σεπτεμβρίου μέσω της Kscope η κυκλοφορία του ομότιτλου album.

Μετά το «Demons», οι Pineapple Thief κυκλοφόρησαν το δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους που θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο.

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το τραγούδι» λέει ο ηγέτης των Άγγλων, Bruce Soord. «Ο τίτλος μας ήρθε το 2018, όταν γράφαμε τον δίσκο. Δυστυχώς η αλήθεια δείχνει να χάνει έδαφος στις μέρες μας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο επίκαιρο τραγούδι για το σήμερα» τονίζει frontman των Pineapple Thief.

Για ακόμα μια φορά οι Pineapple Thief δεν φοβούνται να ρισκάρουν συνθετικά και να πειραματιστούν με πιο μινιμαλιστικά ηχοτοπία αλλά και πομπώδη ορχηστρικά μέρη. Την παραγωγή έχει κάνει το ίδιο το group, με τα μέλη του να υποστηρίζουν ότι εδώ έχουμε πιθανότατα την κορυφαία τους δουλειά.

Οι Pineapple Thief μετά τον συνθετικό και εμπορικό θρίαμβο των δύο τελευταίων τους albums «Your Wilderness» και «Dissolution» αισιοδοξούν για το παραπάνω βήμα, όπως τονίζουν και οι ίδιοι στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση του «Versions Of The Truth».

Το tracklist του «Versions Of The Truth»:
01. Versions Of The Truth
02. Break It All Demons
03. Demons
04. Driving Like Maniacs
05. Leave Me Be
06. Too Many Voices
07. Our Mire
08. Out Of Line
09. Stop Making Sense
10. The Game

THE PINEAPPLE THIEF – VERSIONS OF THE TRUTH

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top