ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο single των Prophets Of Rage «Made With Hate»

Με αφορμή την έναρξη της νέα τους περιοδείας. Οι Prophets Of Rage ετοιμάζονται να βγουν ξανά στον δρόμο για περιοδεία σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη, και για τον λόγο αυτόν έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι! Πρόκειται για το «Made With Hate», το οποίο κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε…

Με αφορμή την έναρξη της νέα τους περιοδείας.

Οι Prophets Of Rage ετοιμάζονται να βγουν ξανά στον δρόμο για περιοδεία σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη, και για τον λόγο αυτόν έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Πρόκειται για το «Made With Hate», το οποίο κυκλοφόρησε και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

«Όπως συμβαίνει σε πολλά τραγούδια, το «Made With Hate» γράφτηκε κατά την διάρκεια συζητήσεων που είχαμε μεταξύ μας. Είναι μια απόλυτα παραγωγική διαδικασία» τόνισε ο co-frontman της μπάντας Chuck D.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μισείτε το «μίσος». Ειδικά όταν επιτίθεστε σε κάποιον που μισείτε. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αυτό. Για έρθετε σε ηρεμία, πρέπει να αποκλείσετε το μίσος».

Οι Prophets Of Rage βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης του δεύτερου album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Το supergroup των Prophets Of Rage που αποτελείται από μέλη των Rage Against The Machine, Cypress Hill και Public Enemy, θα έρθει για πρώτη φορά στην χώρα μας στις 27 Αυγούστου, για μια εμφάνιση στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top