ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το νέο τραγούδι των Deep Purple, «Man Alive»

Δεύτερο single μέσα από το νέο album «Whoosh!» που θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου. Οι Deep Purple κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Man Alive», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Whoosh!». Στις 7 Αυγούστου -αντί για τις 12 Ιουνίου- η κυκλοφορία του album. Ο παραγωγός Bob Ezrin δούλεψε για…

Δεύτερο single μέσα από το νέο album «Whoosh!» που θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου.

Οι Deep Purple κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Man Alive», το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο album τους «Whoosh!». Στις 7 Αυγούστου -αντί για τις 12 Ιουνίου- η κυκλοφορία του album.

Ο παραγωγός Bob Ezrin δούλεψε για ακόμα μια φορά με τους βετεράνους rockers για το 21ο τους album, για το οποίο είπε πως «Οι Deep Purple βάζουν ξανά το Deep στο Purple», θέλοντας να τονίσει πως οι βετεράνοι rockers επιστρέφουν για τα καλά στον κλασικό τους ήχο.

Το «Throw My Bones» που έκανε πρεμιέρα στα τέλη Μαρτίου μας είχε δώσει μια γεύση για τις προθέσεις του συγκροτήματος, με το «Man Alive» να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες μας.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να δημιουργούμε ελεύθερα μουσική για μια μεγάλη και πιστή βάση ανθρώπων που απολαμβάνουν την μουσική μας» θα προσθέσει ο κιθαρίστας Steve Morse.

Το tracklist του «Whoosh!»:
01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What the What
08. The Long Way Around
09. The Power of the Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And the Address
13. Dancing In My Sleep

DEEP PURPLE – WHOOSH!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top