ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το πρώτο single του supergroup Deadland Ritual

Το νέο σχήμα των Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Steve και Franky Perez. Οι Deadland Ritual, το νέο supergroup που σχημάτισε ο μπασίστας των Black Sabbath Geezer Butler, ο drummer Matt Sorum (Guns N Roses, Velvet Revolver), o κιθαρίστας Steve Stevens (Billy Idol) και ο τραγουδιστής των Apocalyptica Franky Perez,…

Το νέο σχήμα των Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Steve και Franky Perez.

Οι Deadland Ritual, το νέο supergroup που σχημάτισε ο μπασίστας των Black Sabbath Geezer Butler, ο drummer Matt Sorum (Guns N Roses, Velvet Revolver), o κιθαρίστας Steve Stevens (Billy Idol) και ο τραγουδιστής των Apocalyptica Franky Perez, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single.

Πρόκειται για το τραγούδι «Down In Flames», το οποίο έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, το video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω μέσω YouTube.

Την παραγωγή του κομματιού έκανε ο Greg Fidelman, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Metallica, Slipknot και Black Sabbath.

«Ήταν μια πρόκληση, καθώς θα έπρεπε να ξεκινήσω πάλι κάτι από την αρχή. Όμως μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα» είπε ο θρύλος των Black Sabbath.

Από την μεριά του ο Franky Perez έκανε λόγο για μια τίμια και προσγειωμένη rock n roll μπάντα.

Οι Deadland Ritual έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν τις πρώτες τους συναυλίες, με το ντεμπούτο album τους να βρίσκεται προ των πυλών.

Latest from TOP STORIES

Go to Top