ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε το πρώτο solo single από τον Mariusz Duda των Riverside

Και ο τίτλος του… «The Song Of A Dying Memory». Μετά τους Riverside και τους Lunatic Soul, ο Mariusz Duda συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι και ως solo καλλιτέχνης. Όπως μας είχε προϊδεάσει, κυκλοφόρησε το πρώτο solo τραγούδι του με τίτλο «The Song Of A Dying Memory». «Οι γρήγοροι ρυθμοί…

Και ο τίτλος του… «The Song Of A Dying Memory».

Μετά τους Riverside και τους Lunatic Soul, ο Mariusz Duda συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι και ως solo καλλιτέχνης. Όπως μας είχε προϊδεάσει, κυκλοφόρησε το πρώτο solo τραγούδι του με τίτλο «The Song Of A Dying Memory».

«Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας αναγκάζουν πολλές φορές να ξεχνάμε τις σημαντικές και όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Αυτό το κομμάτι είναι για εκείνες τις στιγμές στις οποίες μπορούμε να ανατρέξουμε και να βρούμε λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα» θα πει μεταξύ άλλων ο Πολωνός μουσικός.

Το «The Song Of A Dying Memory» είναι το πρώτο από τα κομμάτια που θα κυκλοφορήσει ο Duda το επόμενο διάστημα, ως ένα παράλληλο μουσικό σύμπαν σε σχέση με την δουλειά του στους Riverside και Lunatic Soul.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top