ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε τα δύο νέα τραγούδια των Smashing Pumpkins!

Πρεμιέρα έκαναν τα δύο νέα τραγούδια των Smashing Pumpkins. Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Cyr», πρεμιέρα έκαναν τα δύο νέα τραγούδια των Smashing Pumpkins, «Confessions Of A Dopamine Addict» και «Wrath». Στις 27 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του album. Ο ενδέκατος δίσκος περιλαμβάνει 20 νέα τραγούδια, με…

Πρεμιέρα έκαναν τα δύο νέα τραγούδια των Smashing Pumpkins.

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Cyr», πρεμιέρα έκαναν τα δύο νέα τραγούδια των Smashing Pumpkins, «Confessions Of A Dopamine Addict» και «Wrath». Στις 27 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του album.

Ο ενδέκατος δίσκος περιλαμβάνει 20 νέα τραγούδια, με τον Billy Corgan να έχει αναλάβει την παραγωγή, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τα ιδρυτικά μέλη James Iha, Jimmy Chamberlin και τον κιθαρίστα Jeff Schroeder.

Ο Corgan ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στα νέα τραγούδια μετά την κυκλοφορία του «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun», με τις πρώτες ηχογραφήσεις να λαμβάνουν χώρα στο Nashville του Tennessee.

Ακούστε το «Confessions Of A Dopamine Addict»:

Και το «Wrath»:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά από το «Machina» του 2000 που ο James, ο Jimmy και εγώ δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό. Τα νέα τραγούδια έχουν περισσότερο βάθος και εύρος» θα πει στις δηλώσεις του φυσικός ηγέτης των Smashing Pumpkins.

Παράλληλα με τον δίσκο, οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν την animated σειρά «In Ashes», η οποία θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια, τα οποία δημιούργησε ο ίδιος ο Corgan και θα σχετίζονται με ιστορίες μέσα από τα κομμάτια του album. Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα και μπορείτε να δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια παρακάτω:

In Ashes, Episode1:

In Ashes, Episode2:

Το tracklist του «Cyr»:
01. The Colour Of Love
02. Confessions Of A Dopamine Addict
03. Cyr
04. Dulcet In E
05. Wrath
06. Ramona
07. Anno Satana
08. Birch Grove
09. Wyttch
10. Starrcraft
11. Purple Blood
12. Save Your Tears
13. Telegenix
14. Black Forest, Black Hills
15. Adrennalynne
16. Haunted
17. The Hidden Sun
18. Schnaudenfreund
19. Tyger, Tyger
20. Minerva

Smashing Pumpkins Cyr album cover
SMASHING PUMPKINS – CYR

Latest from TOP STORIES

Go to Top