ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε την διασκευή του Chris Cornell στο «Patience» των Guns N Roses

Ο τραγουδιστής των Soundgarden θα γιόρταζε τα 56α του γενέθλια. Μια διασκευή στο «Patience» των Guns N Roses από τον Chris Cornell, δόθηκε στην δημοσιότητα χτες, 20 Ιουλίου, ημέρα που ο αδικοχαμένος τραγουδιστής των Soundgarden θα γιόρταζε τα 56α του γενέθλια. Το τραγούδι ακούγεται στο «Lies» του 1988, με τον…

Ο τραγουδιστής των Soundgarden θα γιόρταζε τα 56α του γενέθλια.

Μια διασκευή στο «Patience» των Guns N Roses από τον Chris Cornell, δόθηκε στην δημοσιότητα χτες, 20 Ιουλίου, ημέρα που ο αδικοχαμένος τραγουδιστής των Soundgarden θα γιόρταζε τα 56α του γενέθλια.

Το τραγούδι ακούγεται στο «Lies» του 1988, με τον Cornell να βάζει εκτός από την φωνή του, πλήκτρα και κρουστά:

Η είδηση για την δημοσίευση του τραγουδιού, συνοδεύτηκε από το εξής μήνυμα: «Τα γενέθλια του Chris ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστούμε αυτό το τραγούδι και να γιορτάσουμε την φωνή, την μουσική, την ιστορία και την τέχνη του. Κανένας δεν πεθαίνει, όσο το όνομα του βρίσκεται στα χείλη των ανθρώπων. Η κυκλοφορία τραγουδιών κρατά ένα μέρος του Chris εδώ μαζί μας – την καρδιά και την ψυχή του. Την αγάπη και την παρακαταθήκη του».

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top