ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε τους Inter Arma στην διασκευή του «Purple Rain» του Prince

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο «Garbers Day Revisited». Οι Inter Arma κυκλοφορούν στις 10 Ιουλίου το album διασκευών «Garbers Days Revisited». Ο δίσκος θα βγει στην αγορά από την Relapse Records και βρίσκει τους Αμερικανούς metallers να διασκευάζουν σπουδαία ονόματα της μουσικής όπως οι Neil Young, Prince, Ministry,…

Ακόμα ένα δείγμα μέσα από το επερχόμενο «Garbers Day Revisited».

Οι Inter Arma κυκλοφορούν στις 10 Ιουλίου το album διασκευών «Garbers Days Revisited». Ο δίσκος θα βγει στην αγορά από την Relapse Records και βρίσκει τους Αμερικανούς metallers να διασκευάζουν σπουδαία ονόματα της μουσικής όπως οι Neil Young, Prince, Ministry, Nine Inch Nails και άλλους.

Μετά την διασκευή στο «Southern Man» του Neil Young και στο «March Of The Pigs» των Nine Inch Nails που ακούσαμε νωρίτερα την άνοιξη, το group μας δίνει τώρα την δική του εκδοχή στο «Purple Rain» του Prince!

«Οι Inter Arma διασκευάζουν το καλύτερο pop τραγούδι των 80s και ίσως όλων των εποχών. Ένα κομμάτι του Prince, ο οποίος ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ να διασκευάζουν τραγούδια του» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Inter Arma.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηχογράφηση έγινε ένα βράδυ με τους Inter Arma να βρίσκονται στο studio με μερικούς φίλους: «Κανονικά αυτή η ηχογράφηση δεν ήταν για να κυκλοφορήσει. Την κάναμε ένα βράδυ στο studio πίνοντας μπύρες. Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν μια φορά, δίχως να γίνουν διορθώσεις. Η Relapse ήταν αρχικά διστακτική στο να το συμπεριλάβει στο album, αλλά τελικά αποφασίσαμε να το αφήσουμε ως έχει και να το βάλουμε στον δίσκο».

Το tracklist του «Garbers Days Revisited»:
01. Scarecrow (Ministry cover)
02. Southern Man (Neil Young cover)
03. Hard Times (Cro-Mags cover)
04. March of the Pigs (Nine Inch Nails cover)
05. The Girl Who Lives on Heaven Hill (Hüsker Dü cover)
06. In League With Satan (Venom cover)
07. Runnin’ Down a Dream (Tom Petty & The Heartbreakers cover)
08. Purple Rain (Prince cover)

INTER ARMA – GARBERS DAY REVISITED

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top