ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακούστε τους Mastodon στο «Stairway To Heaven»

Ηχογραφημένο στην μνήμη του manager τους Nick John. Οι Mastodon έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή που ηχογράφησαν στο κλασικό τραγούδι των Led Zeppelin «Stairway To Heaven». Το B-side της έκδοσης περιλαμβάνει την ακουστική εκτέλεση του κομματιού από το συγκρότημα, κατά την διάρκεια της κηδείας του manager του group Nick John.…

Ηχογραφημένο στην μνήμη του manager τους Nick John.

Οι Mastodon έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή που ηχογράφησαν στο κλασικό τραγούδι των Led Zeppelin «Stairway To Heaven».

Το B-side της έκδοσης περιλαμβάνει την ακουστική εκτέλεση του κομματιού από το συγκρότημα, κατά την διάρκεια της κηδείας του manager του group Nick John. Την συγκεκριμένη εκτέλεση ηχογράφησε με το τηλέφωνο του ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Gojira Joe Duplantier.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε το Σάββατο 13 Απριλίου για την φετινή Record Store Day και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του manager της μπάντας ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο νικημένος από τον καρκίνο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top