ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones με τον Jimmy Page

Το «Scarlet» θα βρίσκεται στην επανακυκλοφορία του «Goat Head Soup». Οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι τους «Scarlet», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Jimmy Page των Led Zeppelin. Το τραγούδι θα βρίσκεται στην επετειακή επανέκδοση του «Goat Head Soup». Το τραγούδι ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 1974…

Το «Scarlet» θα βρίσκεται στην επανακυκλοφορία του «Goat Head Soup».

Οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι τους «Scarlet», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του Jimmy Page των Led Zeppelin. Το τραγούδι θα βρίσκεται στην επετειακή επανέκδοση του «Goat Head Soup».

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 1974 και μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει. Το «Scarlet» είναι το ένα από τα ακυκλοφόρητα που θα βρίσκονται στην διευρυμένη έκδοση του δίσκου, η οποία θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το «Goat Head Soup» θα κυκλοφορήσει με δέκα ακυκλοφόρητα κομμάτια καθώς και μια συναυλία από το 1973.

Ο Keith Richards είπε για το «Scarlet»: «Αρχικά δεν το βλέπαμε σαν τραγούδι. Ήταν ένα demo προκειμένου να πιάσουμε το συναίσθημα. Το τελικό αποτέλεσμα όμως βγήκε εξαιρετικό και δε θα μπορούσαμε να μην το αξιοποιήσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του Mick Jagger, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από αυτή την συνεργασία.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα το επίσης ακυκλοφόρητο «Criss Cross» καθώς και το νέο τραγούδι «Living In A Ghost Town».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top