ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ακυρώθηκε η περιοδεία του Ryan Adams στην Μ. Βρετανία

Οι σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ryan Adams από πρώην συνεργάτιδες του, fans, αλλά ακόμα και από την πρώην σύζυγό του Mandy Moore, για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική κατάχρηση και συναισθηματική βία, είχαν αντίκτυπο στην ματαίωση της κυκλοφορίας του νέου του album «Big Colors», αλλά και της περιοδείας που θα ακολουθούσε.…

Οι σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ryan Adams από πρώην συνεργάτιδες του, fans, αλλά ακόμα και από την πρώην σύζυγό του Mandy Moore, για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική κατάχρηση και συναισθηματική βία, είχαν αντίκτυπο στην ματαίωση της κυκλοφορίας του νέου του album «Big Colors», αλλά και της περιοδείας που θα ακολουθούσε.

Αρχικά, η περιοδεία του Adams στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κανονικά, με αρκετούς αγοραστές εισιτηρίων ωστόσο να ζητούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.

Αρχικά οι διοργανωτές παρά την κατακραυγή στο Νησί, επέμεναν πως η περιοδεία του Adams θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Αρκετοί fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο για αμοραλισμό από την πλευρά των διοργανωτών, ενώ ακόμα και το φημισμένο Royal Albert Hall αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια με ανακοίνωση του στην οποία τόνιζε: «Το Royal Albert Hall νοικιάστηκε από διοργανωτή για λογαριασμό του Ryan Adams. Παρακολουθούμε στενά το ζήτημα και ο διοργανωτής μας επιβεβαίωσε πως το show θα πραγματοποιηθεί κανονικά».

Τελικώς και υπό το βάρος της πίεσης, ολόκληρη η περιοδεία στο Νησί αλλά και την Ιρλανδία ακυρώθηκε, με το Royal Albert Hall να επιβεβαιώνει την είδηση χωρίς όμως -πρός το παρόν- να αποζημειώνει τους αγοραστές των εισιτηρίων, ρίχνοντας την ευθύνη στους διοργανωτές.

Latest from IN FOCUS

Go to Top