ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Album με παλιά ακυκλοφόρητα κομμάτια κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη ο Bruce Springsteen

Ένα νέο album με αρκετά παλιά και ακυκλοφόρητα κομμάτια, θα ρίξει στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ο Bruce Springsteen. Ο δίσκος θα αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα της βιογραφίας του «Αφεντικού» που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων 4 μέρες αργότερα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως κάποια απο τα κομμάτια πάνε…

Ένα νέο album με αρκετά παλιά και ακυκλοφόρητα κομμάτια, θα ρίξει στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ο Bruce Springsteen.

Ο δίσκος θα αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα της βιογραφίας του «Αφεντικού» που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων 4 μέρες αργότερα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως κάποια απο τα κομμάτια πάνε αρκετά πίσω στον χρόνο, στα μέσα των 60s, με δύο κομμάτια μάλιστα να ανήκουν στην εφηβική μπάντα του Springsteen, τους Castiles. Πρόκειται για τα “Baby I”, το οποίο ηχογραφήθηκε το 1966, καθώς και τη διασκευή του “You Can’t Judge A Book By The Cover” του Wille Dixon, η οποία ηχογραφήθηκε έναν χρόνο αργότερα.

Ο Springsteen έγραψε το βιβλίο για τη ζωή του τα τελευταία έξι χρόνια, χαρακτηρίζοντας την όλη διαδικασία «αρκετά αστεία».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top