ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η αλήθεια για Sacha Baron Cohen και Bohemian Rhapsody

Ο παραγωγός της ταινίας αποκαλύπτει… Το Bohemian Rhapsody έχει σπάσει ταμεία ενώ και η ερμηνεία του Rami Malek έχει αγαπηθεί από τους φίλους των Queen, οι οποίοι αγκάλιασαν την ερμηνεία του στον ρόλο του εμβληματικού Freddie Mercury. Όπως γνωρίσουμε, η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να βγει στις κινηματογραφικές…

Ο παραγωγός της ταινίας αποκαλύπτει…

Το Bohemian Rhapsody έχει σπάσει ταμεία ενώ και η ερμηνεία του Rami Malek έχει αγαπηθεί από τους φίλους των Queen, οι οποίοι αγκάλιασαν την ερμηνεία του στον ρόλο του εμβληματικού Freddie Mercury.

Όπως γνωρίσουμε, η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τον Malek να «κλέβει» στο νήμα τον ρόλο από τον Sacha Baron Cohen, ο οποίος αρχικά ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής.

Κάτι τέτοιο ανατρέπεται ωστόσο από τις νέες δηλώσεις του παραγωγού του film, Graham King, ο οποίος έδωσε την δική του διάσταση γύρω από το θέμα.

Ο King είπε πως ο Cohen όντως ήταν μέσα στις πρώτες επιλογές για τον ρόλο του Mercury όταν το project ανακοινώθηκε το 2010, όμως η συμμετοχή του στο project δεν επισημοποιήθηκε ποτέ, με τον δημοφιλή ηθοποιό να αποχωρεί τρία χρόνια μετά, και πριν αρχίσουν τα γυρίσματα.

«Υπήρξαν αρκετοί υποψήφιοι και ο Sacha Baron Cohen ήταν όντως ο βασικός μας υποψήφιος, μέχρι που προέκυψε ο Rami Malek, ο οποίος ήταν τελικά και ο μοναδικός που συνδέθηκε επίσημα με την ταινία και την παραγωγή της».

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Cohen είχε συγκρουστεί αρκετά με τους Queen και ειδικότερα με τον Brian May, χαρακτηρίζοντας τον «ανεπαρκή» για παραγωγό της ταινίας. Και ο ίδιος όμως ο βετεράνος κιθαρίστας είπε πως αν ο Cohen έπαιρνε τον ρόλο του Mercury, η ταινία θα οδηγούταν στην καταστροφή.

Ο King αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του σκηνοθέτη Bryan Singer, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει την σοβαρή ασθένεια της μητέρας του:

«Ήταν μια άβολη κατάσταση καθώς δύο εβδομάδες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ο Bryan μας ενημέρωσε πως πρέπει να τα αναβάλλουμε για να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή κατάσταση. Το studio ήθελε να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το film, και εμένα αυτή ήταν η δουλειά μου».

Ο King ολοκλήρωσε την συνέντευξή του πλέκοντας για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Malek, τονίζοντας πως κόντρα σε όλες τα προβλήματα και τις αναποδιές τα πήγε περίφημα στον ρόλο του.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top