ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή frontman στους Threshold

Οι Άγγλοι progressive metallers Threshold ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον τραγουδιστή Damian Wilson. Το συγκρότημα που βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού δήλωσε πως έψαχνε «μια νέα αρχή» ανακοινώνοντας παράλληλα έναν παλιό γνώριμο… τον Glyn Morgan. Ο τελευταίος υπήρξε τραγουδιστής των Threshold την περίοδο 1994 – 1996,…

Οι Άγγλοι progressive metallers Threshold ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον τραγουδιστή Damian Wilson.

Το συγκρότημα που βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού δήλωσε πως έψαχνε «μια νέα αρχή» ανακοινώνοντας παράλληλα έναν παλιό γνώριμο… τον Glyn Morgan.

Ο τελευταίος υπήρξε τραγουδιστής των Threshold την περίοδο 1994 – 1996, τραγουδώντας μάλιστα στο album «Psychedelicatessen». Το 2008 είχε δουλέψει ξανά με την μπάντα στο singles box «Paradox».

Ο Morgan στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Ένιωσα υπέροχα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα αυτό. Το να δουλέψω με τον Karl Groom και τον Richard West και να είμαι μέλος της ιστορίας των Threshold είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο studio».

Από τη μεριά του ο Wilson αρκέστηκε να πει πως το «διαζύγιο» του με τους Threshold δεν ήταν κοινή απόφαση, μη ξεχνώντας όμως να ευχηθεί καλή τύχη στην μπάντα. Ο Wilson έχει συνολικά 3 θητείες με τους Βρετανούς metallers.

Οι Threshold πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω της Nuclear Blast το φθινόπωρο τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Legends Of The Shires».

Διαβάστε εδώ όσα έγραψε ο Γιάννης Ευδαίμων για την πρόσφατη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Damian Wilson.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top