ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Anaal Nathrakh – A New Kind Of Horror

Κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου νέος δίσκος των Anaal Nathrakh πιστεύω πως τα metal στοιχεία θα είναι όλο και λιγότερα. Όπως και στο «The Whole Of The Law», έτσι και εδώ διαψεύστηκα. Οι Βρετανοί δείχνουν να έχουν βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στο industrial, το grind και το…

Κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου νέος δίσκος των Anaal Nathrakh πιστεύω πως τα metal στοιχεία θα είναι όλο και λιγότερα. Όπως και στο «The Whole Of The Law», έτσι και εδώ διαψεύστηκα. Οι Βρετανοί δείχνουν να έχουν βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στο industrial, το grind και το black metal, βαδίζοντας με ασφάλεια σε έναν δρόμο που τους ξεχωρίζει ηχητικά. Τα συμφωνικά στοιχεία του «New Bethlehem/Mass Death Futures» λύνει περισσότερα τα χέρια στο ντουέτο των Mick Kenney και Dave Hunt, οι οποίοι για ακόμα μια φορά αποδεικνύονται ανεξάντλητοι συνθετικά και αρκετά περιπετειώδεις. Το «A New Kind Of Horror» φέρνει το extreme metal στα καλύτερα του.

Συγκρότημα: Anaal Nathrakh
Album: A New Kind Of Horror
Label: Metal Blade
Ημ. Κυκλοφορίας: 28/09/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top