ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώθηκε το επετειακό ντοκιμαντέρ των Led Zeppelin

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας. Ένα νέο επετειακό ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας, ανακοίνωσαν οι Led Zeppelin. Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Bernard MacMahon («American Epic»), ο οποίος προσπαθεί να «παρακολουθήσει» την πορεία των Jimmy Page, Robert Plant, John…

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας.

Ένα νέο επετειακό ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας, ανακοίνωσαν οι Led Zeppelin.

Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Bernard MacMahon («American Epic»), ο οποίος προσπαθεί να «παρακολουθήσει» την πορεία των Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones και John Bonham από τα 60s και τις πρώτες μέρες του group, μέχρι την διεθνή αναγνώριση με την κυκλοφορία του «Led Zeppelin II», του album που έριξε από την κορυφή των charts τους Beatles.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις από τους Plant, Page και Paul Jones, καθώς και παλιές ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις του Bonham.

«Όταν είδαμε όλα αυτά που ο Bernard έχει κάνει στα «American Epic», ήμασταν σίγουροι πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να πούμε την ιστορία μας».

Η σημασία του άτιτλου μέχρι στιγμής project είναι ουσιαστική καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που οι Led Zeppelin θα μιλήσουν για την ιστορία τους.

«Αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για εμάς. Το film φέρνει στο φως την ιστορία μας» τονίζει ο John Paul Jones.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται αυτή την στιγμή στα τελευταία στάδια της παραγωγής του, με τον MacMahon να έχει στο πλευρό του μεταξύ άλλων και τον κιθαρίστα των Garbage Duke Erikson, ο οποίος βοήθησε στην ηχοληψία.

Τα μέλη των Led Zeppelin έχουν τονίσει σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης του συγκροτήματος, μετά την τελευταία ιστορική συναυλία το 2007 στην O2 Arena του Λονδίνου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top