Ανακοινώθηκε επίσημα το επετειακό Woodstock Festival!

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 10, 2019, 5:00 πμ
20 secs

Το τριήμερο 16 – 18 Αυγούστου η αναβίωση του θρυλικού φεστιβάλ. 

Οι διοργανωτές του Woodstock Festival του 1969 ανακοίνωσαν σήμερα την επετειακή του εκδοχή, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο!

Ο Michael Lang, ένας από τους συνδιοργανωτές και παραγωγούς του φεστιβάλ είπε πως το Woodstock Music And Arts Fair 2019 θα είναι το μοναδικό επίσημο εορταστικό event για τιμηθούν τα 50 χρόνια του θρυλικού φεστιβάλ.

«Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε επιτέλους πως το Woodstock 50 έρχεται. Το αυθεντικό φεστιβάλ του 1969 ήταν η αντίδραση της νεολαίας και η πρόθεσή της να αγωνιστεί για τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα και να περάσει το αντιπολεμικό της μήνυμα για αγάπη, ειρήνη και μουσική» λέει ο Lang στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Σήμερα η χώρα μας αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις και ένα από τα πράγματα που ξέρουμε καλά είναι πως η μουσική φέρνει τον κόσμο κοντά. Ήρθε η ώρα να αναβιώσουμε το Woodstock και να κάνουμε τις φωνές μας να ακουστούν».

Μιλώντας στους New York Times, ο Lang τόνισε την ανάγκη το φεστιβάλ να αποτελέσει μια πράξη ακτιβισμού: «Δεν θέλουμε όλο αυτό να είναι απλώς ένα μουσικό γεγονός» είπε χαρακτηριστικά.

Το event θα λάβει χώρα το τριήμερο 16 – Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, σε μια έκταση 1000 εκταρίων, με περισσότερα από 60 ονόματα να εμφανίζονται. Πρόθεση των διοργανωτών είναι να φέρουν «τα μεγαλύτερα ονόματα από την rock, hip hop, pop και country σκηνή».

Σύμφωνα με την διοργάνωση, θα υπάρχουν τρεις μεγάλες σκηνές, με τα πρώτα συγκροτήματα και καλλιτέχνες να ανακοινώνονται τον επόμενο μήνα. Από την διοργάνωση τονίζεται πως θα διατεθούν περίπου 100,000 εισιτήρια για το επετειακό τριήμερο.

Το αυθεντικό Woodstock πραγματοποιήθηκε στο Bethel της Νέας Υόρκης από τις 15 ως τις 18 Αυγούστου 1969, με περισσότερους από 400,000 ανθρώπους να βλέπουν ζωντανά τεράστια ονόματα της μουσικής σκηνής όπως οι Jimi Hendrix, The Who, Janis Joplin, Santana και άλλους.

https://www.instagram.com/p/BsagHt3BXdf/

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST