ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Nine Lives Of Ozzy Osbourne

Στις 7 Σεπτεμβρίου η «επίσημη πρώτη» του ντοκιμαντέρ. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. Άγνωστο το πότε το film θα παρουσιαστεί στον υπόλοιπο κόσμο. Το film ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και…

Στις 7 Σεπτεμβρίου η «επίσημη πρώτη» του ντοκιμαντέρ.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου. Άγνωστο το πότε το film θα παρουσιαστεί στον υπόλοιπο κόσμο.

Το film ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και στα σχέδια των παραγωγών ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Ωστόσο η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τον προγραμματισμό, με την επίσημη πρώτη να έχει οριστεί για το φθινόπωρο.

Το film περιλαμβάνει πλούσιο αρχειακό υλικό καθώς και νέες συνεντεύξεις με τον Ozzy και την Sharon Osbourne, καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Επιπλέον, στο Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne εμφανίζονται οι Marilyn Manson, Post Malone και Rob Zombie.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το 88λεπτο ντοκιμαντέρ θα ξετυλίξει την ζωή του Ozzy από την παιδική του ηλικία, την φτώχια και τα μπλεξίματα που είχε με τον νόμο, την πορεία του στους Black Sabbath, αλλά και την πλούσια καριέρα του ως solo καλλιτέχνης.

Ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο το 12ο προσωπικό του album «Ordinary Man», με την Sharon Osbourne τον προηγούμενο μήνα να τονίζει σε συνέντευξή της ότι ο madman αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top