ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η συναυλία των Rotting Christ στην Αθήνα

Στις 25 Ιανουαρίου 2020 μεταφέρεται η συναυλία. Και δεύτερο live στις 26/1 Με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook οι Rotting Christ γνωστοποίησαν ότι η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου συναυλία τους στο Piraeus Academy, με support τους Moonspell και τους Silver Dust, αναβάλλεται. Αιτία οι κακές καιρικές συνθήκες…

Στις 25 Ιανουαρίου 2020 μεταφέρεται η συναυλία. Και δεύτερο live στις 26/1

Με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο facebook οι Rotting Christ γνωστοποίησαν ότι η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 13 Νοεμβρίου συναυλία τους στο Piraeus Academy, με support τους Moonspell και τους Silver Dust, αναβάλλεται. Αιτία οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αδριατική -και έχουν ήδη αρχίσει μάλιστα από νωρίς το απόγευμα να πλήττουν και τη δυτική Ελλάδα- και οι οποίες κράτησαν τα συγκροτήματα εγκλωβισμένα στο λιμάνι του Μπάρι. Στην ίδια ανάρτηση ο Σάκης Τόλης υπογράμμισε ότι εξάντλησαν κάθε πιθανότητα προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά το live, ωστόσο αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό. Η συναυλία μετατέθηκε για τις 25 Ιανουαρίου 2020 στον ίδιο χώρο, με τα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία την επόμενη μερα, 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy, στην οποία οι Moonspell θα παίξουν κομματια από τους πρωτους 2 δισκους (Ireligious + Wolfheart) και οι Rotting Christ αποκλειστικα από τους 3 πρωτους δισκους + demos)

Αναλυτικά το post της μπάντας

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ! H live εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell, στηνΑθήνα είναι…

Gepostet von Rotting Christ am Dienstag, 12. November 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top