ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακυρώνεται λόγω της πανδημίας το Ejekt Festival 2020

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση των διοργανωτών. Μέσα στις επόμενες ημέρες το πλάνο για τους κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ. Πριν από λίγα λεπτά, με επίσημη ανακοίνωση τους, οι διοργανωτές του Ejekt Festival 2020 ανακοίνωσαν την αναβολή του φεστιβάλ, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Σύντομα οι λεπτομέρειες για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Ήταν…

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση των διοργανωτών. Μέσα στις επόμενες ημέρες το πλάνο για τους κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ.

Πριν από λίγα λεπτά, με επίσημη ανακοίνωση τους, οι διοργανωτές του Ejekt Festival 2020 ανακοίνωσαν την αναβολή του φεστιβάλ, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Σύντομα οι λεπτομέρειες για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ήταν λίγο πολύ γνωστό πως το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Πριν από λίγα λεπτά, το Ejekt Festival προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους fans για την αναβολή του φεστιβάλ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top