ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβάλλεται η συναυλία των OM στην Αθήνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs. Η Smoke The Fuzz Gigs ανακοίνωσε όπως αναμενόταν την αναβολή της συναυλίας των OM στην Αθήνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Μαΐου 2020. Αναλυτικά το δελτίο τύπου καθώς και η ανακοίνωση των OM. Η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε τους OM…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs.

Η Smoke The Fuzz Gigs ανακοίνωσε όπως αναμενόταν την αναβολή της συναυλίας των OM στην Αθήνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Μαΐου 2020. Αναλυτικά το δελτίο τύπου καθώς και η ανακοίνωση των OM.

Η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε τους OM να αναβάλλουν ολόκληρη την περιοδεία τους στην Ευρώπη και κατά συνέπεια και την προγραμματισμένη τους εμφάνιση στην χώρα μας στις 27 Μαΐου.

Η Smoke The Fuzz Gigs ήδη εργάζεται για νέα ημερομηνία, μέσα στο 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs:

Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Om στην Αθήνα, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27/5/20 στο Piraeus 117 Academy (όπως και ολόκληρη η προγραμματισμένη ευρωπαϊκή περιοδεία Μαΐου-Ιουνίου ’20 του συγκροτήματος) αναβάλλεται, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Εργαζόμαστε ήδη για τον αναπρογραμματισμό της ημερομηνίας της Αθήνας (στο πλαίσιο του αναπρογραμματισμού ολόκληρης της υπόλοιπης ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος) το συντομότερο δυνατόν, εξετάζοντας επί του παρόντος το Μάιο του 2021.

Βάσει των Όρων που αναγράφονται σε όλα μας τα εισιτήρια (τόσο στα εκδοθέντα μέσω viva.gr – Όρους τους οποίους, προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ξανά και εδώ – όσο και στα τρίπτυχα hard-copies – στην πίσω πλευρά), τα ήδη αγορασθέντα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και παραθέτουμε παρακάτω τη σχετική δήλωση του συγκροτήματος:

«Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας του COVID-19, η επερχόμενη περιοδεία μας στην Ευρώπη αναβάλλεται. Εργαζόμαστε με τους διοργανωτές προκειμένου να προγραμματίσουμε εκ νέου την περιοδεία για τον Μάιο/Ιούνιο του 2021. Εάν είστε κάτοχοι εισιτηρίων, συστήνουμε να τα κρατήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών αναμένονται σύντομα. Μείνετε ασφαλείς. Θα επιστρέψουμε».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top